EBIZ.LT
  • Automobiliai
  • Horoskopai
  • Įdomu
  • Namai
  • Patarimai
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Ebiz
  • Automobiliai
  • Horoskopai
  • Įdomu
  • Namai
  • Patarimai
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Ebiz
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Pagrindinis Receptai

Gaivių šaltibarščių receptas

Visockis Paskelbė Visockis
2024-06-13
Kategorija Receptai
0
Gaivių šaltibarščių receptas
Share on FacebookShare on Twitter

Šaltibarščius labai paprasta paruošti, o skonis – neįtikėtinai gaivus!

Šaltibarščių receptas

  • Burokėliai: Raudoni burokėliai, būtini ryškiai rožinei spalvai. Naudokite paprastus raudonus burokėlius, o ne dryžuotus viduje. Jei įsigysite burokėlius su lapais, panaudokite juos kitiems patiekalams, pvz., pakepintiems burokėlių lapams.
  • Ridikėliai: Galite rinktis bet kurios spalvos ridikėlius.
  • Agurkai: Rekomenduojami maži persiški agurkai, bet galite naudoti ir angliškus agurkus, jei reikia.
  • Kefyras: Kefyras primena skystą jogurtą. Jis suteikia sriubai kreminę tekstūrą be sunkumo ir prideda rūgštumo.
  • Šviežia petražolė ir krapai: Šios žolelės naudojamos sriuboje ir kaip papuošimas.
  • Natūralus jogurtas arba grietinė: Galite pridėti po šaukštą ant viršaus, jei norite.
  • Kietai virtas kiaušinis: Papildomas pasirinkimas tekstūrai ir baltymams.
  • Alyvuogių aliejus, košerinė druska, šviežiai malti juodieji pipirai: Alyvuogių aliejus naudojamas apšlakstyti prieš patiekiant.

Paruošimo būdas

1 žingsnis: Virkite burokėlius Į didelį puodą įdėkite burokėlius ir užpilkite vandeniu. Užvirkite ir virkite apie 30-40 minučių, kol jie taps minkšti. Išimkite iš vandens ir palikite atvėsti.

2 žingsnis: Supjaustykite daržoves ir žoleles Naudodami gerą virėjo peilį, pusę agurkų ir ridikėlių plonai supjaustykite apskritimais, o kitą pusę – degtukų lazdelėmis. Laikykite apskritimus ir degtukų lazdelės atskirai. Smulkiai sukapokite krapus ir petražoles.

3 žingsnis: Sutarkuokite burokėlius Kai burokėliai pakankamai atvės, nulupkite juos, tada sutarkuokite naudojant stambią tarka.

Jus gali sudominti

„Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui

„Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui

2025-09-14
Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą

Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą

2025-09-14

Štai kaip iš tikrųjų atrodė tiranozauras Reksas

2025-09-14

Štai populiariausi kūdikių vardai kiekvienoje valstijoje

2025-09-14

4 žingsnis: Sumaišykite šaltibarščius Į didelį dubenį supilkite kefyrą. Pridėkite sutarkuotus burokėlius, agurkus ir ridikėlius, supjaustytus degtukų lazdelėmis, smulkintas žoleles, druską ir pipirus. Išmaišykite, kol visos sudedamosios dalys susijungs.

5 žingsnis: Atvėsinkite bent 30 minučių, tada patiekite Šaltibarščiai bus labai skanūs, kai jie bus labai šalti! Atvėsinkite bent 30 minučių ar ilgiau prieš patiekdami. Patiekite, pridėdami plonai supjaustytus agurkus ir ridikėlius, daugiau šviežių krapų ir petražolių, šaukštą jogurto ir šlakelį alyvuogių aliejaus. Jei pageidaujate, pridėkite pusę kietai virto kiaušinio ant viršaus.

Patarimai ir laikymas

  • Spalva: Šaltibarščiai tampa ryškesni rožiniai, kuo ilgiau jie atvėsinami. Jei norite ryškiai rožinės spalvos, palikite juos šaldytuve per naktį.
  • Daržovių paruošimas: Jei norite, galite visas daržoves supjaustyti plonais apskritimais vietoj degtukų lazdelių. Man patinka degtukų lazdelės tekstūra, nes jos yra tokio pat dydžio kaip tarkuoti burokėliai.
  • Laikymas: Šaltibarščius galima paruošti dieną prieš. Laikykite sandarioje talpyklėje šaldytuve iki 3 dienų. Šaldyti nerekomenduojama, nes kefyras praranda savybes šaldant.
Visockis

Visockis

Susiję Pranešimai

„Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui
Įdomu

„Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-09-14
Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą
Įdomu

Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-09-14
Štai kaip iš tikrųjų atrodė tiranozauras Reksas
Įdomu

Štai kaip iš tikrųjų atrodė tiranozauras Reksas

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-09-14
Kitas įrašas
Graikiškų salotų receptas

Graikiškų salotų receptas

Rekomenduojame

trumpi sėkmės palinkejimai

Trumpi sėkmės palinkėjimai: širdingi žodžiai tau

2024-11-19
Darbas namuose: vokų klijavimas – ar verta pradėti?

Darbas namuose: vokų klijavimas – ar verta pradėti?

2025-07-27
Didžiausi oro uostai Europoje

Didžiausi oro uostai Europoje

2024-11-25
Mendelejevo lentelė

Mendelejevo lentelė

2024-11-19
„Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui

„Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui

2025-09-14
Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą

Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą

2025-09-14
Štai kaip iš tikrųjų atrodė tiranozauras Reksas

Štai kaip iš tikrųjų atrodė tiranozauras Reksas

2025-09-14
Štai populiariausi kūdikių vardai kiekvienoje valstijoje

Štai populiariausi kūdikių vardai kiekvienoje valstijoje

2025-09-14
Baltas logotipas

Įžvalgų tinklaraštis verslo, technologijų, finansų ir kitomis aktualiomis temomis.

Naujausi įrašai

  • „Costco“ siūlo citrinų ir mėlynių keksą pavasariui
  • Meghan Markle vėrinio įvaizdis už prieinamą kainą
  • Štai kaip iš tikrųjų atrodė tiranozauras Reksas

Naudinga

  • Būsto paskolos skaičiuoklė
  • Savaitės vardadieniai
  • Vardadieniai rytojaus
  • Vardadieniai šiandien
  • Vardadieniai šiandien ir rytoj
  • Zodiako ženklų suderinamumas

Kita

  • Apie mus
  • Privatumo politika
  • Reklama

2021 - 2025 © Copyright Ebiz.lt. All Rights Reserved.

Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
  • Apranga
  • Augalai
  • Augintiniai
  • Automobiliai
  • Įdomu
  • Investavimas
  • Kelionių patarimai
  • Namai
  • Patarimai
  • Pinigai

2021 - 2025 © Copyright Ebiz.lt. All Rights Reserved.