EBIZ.LT
  • Automobiliai
  • Horoskopai
  • Įdomu
  • Namai
  • Patarimai
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Ebiz
  • Automobiliai
  • Horoskopai
  • Įdomu
  • Namai
  • Patarimai
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Ebiz
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Pagrindinis Įdomu

Slaptasis ingredientas, dėl kurio Cinnabon bandelės tokios gardžios

Evelina Jakutytė Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-10-18
Kategorija Įdomu
0
Slaptasis ingredientas, dėl kurio Cinnabon bandelės tokios gardžios
Share on FacebookShare on Twitter

Ar esate pastebėję, kaip sunku atsispirti gardžiam šviežių cinamono bandelių kvapui prekybos centre? Daugelis sako, kad nėra nieko malonesnio už šį kvapą – jis tiesiog traukia ir vilioja užsukti į kepyklėlę.

Pagrindinė šių bandelių paslaptis – ne tiesiog cinamonas, o ypatinga šio prieskonio rūšis. Naudojamas pasirinktas cinamonas suteikia kepiniams ir unikalų aromatą, ir sodrų skonį, ir ypatingai purią, švelnią tekstūrą. Ši cinamono rūšis kilusi iš Korindžio regiono Indonezijoje. Skirtingai nei kasdienis cinamonas, ji yra intensyvesnė, aromatingesnė ir švelniai mažiau saldi. Tokia sudėtis akimirksniu atpažįstama kiekvienam, kas bent sykį ragavo šių bandelių.

Cinamono svarba bandelėse

Kepyklėlėse naudojama būtent ši cinamono rūšis tapo nepakeičiama sėkmės dalimi. Būtent dėl išskirtinių savybių bandelės pasižymi sodriu, ilgai išliekančiu kvapu ir skoniu, kuris visiems ilgai išlieka atmintyje. Šį cinamoną vargu ar pavyktų rasti įprastose parduotuvėse – gamintojai laiko jį savo paslaptimi ir naudoja tik savo gaminiuose.

Papildomas skonis – kremas

Dar viena neatsiejama šių bandelių savybė – gardus kremas. Minkštas ir švelnus sūrio kremas papildo cinamono skonį, suteikia bandelėms saldumo ir ypatingo minkštumo. Toks derinys patinka daugeliui smaližių ir siejamas su jaukumu bei saldžiomis akimirkomis.

Jus gali sudominti

Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?

Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?

2025-10-18
Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį

Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį

2025-10-18

Kodėl nepakankamai keptas mėsainis yra pavojingesnis už nepakankamai keptą kepsnį

2025-10-18

Štai sena daržinė, virtusi krepšinio aikštele

2025-10-18

Smulkios kepimo klaidos

Norint namuose atkurti tokių bandelių skonį, svarbu nepamiršti pagrindinių taisyklių. Ruošiant kepinius, verta pasidomėti, kaip išvengti dažniausių klaidų: naudoti geros kokybės sviestą, tinkamai užminkyti tešlą, neskubėti ir pasirinkti kokybiškus prieskonius.

Nors galima eksperimentuoti ir bandyti sukurti panašų desertą namų virtuvėje, tobulo skonio ir aromato kaip iš kepyklėlės atkartoti vargu ar pavyks. Tačiau žinodami pagrindines paslaptis, galite pasidaryti kiekvieną savo desertą ypatingą.

Evelina Jakutytė

Evelina Jakutytė

Kūrybinga rašytoja, besidominti asmeniniu augimu, psichologija ir harmoningu gyvenimo būdu. Savo tekstuose ji siekia atrasti pusiausvyrą tarp kasdienio gyvenimo iššūkių ir vidinės ramybės, ieškodama ne tik atsakymų, bet ir įkvėpimo keliančių klausimų.

Susiję Pranešimai

Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?
Įdomu

Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-10-18
Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį
Įdomu

Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-10-18
Kodėl nepakankamai keptas mėsainis yra pavojingesnis už nepakankamai keptą kepsnį
Įdomu

Kodėl nepakankamai keptas mėsainis yra pavojingesnis už nepakankamai keptą kepsnį

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-10-18

Rekomenduojame

trumpi sveikinimai mokytojai

Trumpi sveikinimai mokytojai – nuoširdūs žodžiai

2024-11-19
Didžiausios pasaulio valstybės pagal gyventojų skaičių

Didžiausios pasaulio valstybės pagal gyventojų skaičių

2025-07-23
Mendelejevo lentelė

Mendelejevo lentelė

2024-11-19
trumpi sėkmės palinkejimai

Trumpi sėkmės palinkėjimai: širdingi žodžiai tau

2024-11-19
Slaptasis ingredientas, dėl kurio Cinnabon bandelės tokios gardžios

Slaptasis ingredientas, dėl kurio Cinnabon bandelės tokios gardžios

2025-10-18
Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?

Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?

2025-10-18
Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį

Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį

2025-10-18
Kodėl nepakankamai keptas mėsainis yra pavojingesnis už nepakankamai keptą kepsnį

Kodėl nepakankamai keptas mėsainis yra pavojingesnis už nepakankamai keptą kepsnį

2025-10-18
Baltas logotipas

Įžvalgų tinklaraštis verslo, technologijų, finansų ir kitomis aktualiomis temomis.

Naujausi įrašai

  • Slaptasis ingredientas, dėl kurio Cinnabon bandelės tokios gardžios
  • Kodėl pomidorų sultys lėktuve skanesnės?
  • Kodėl niekada nereikėtų pilti aliejaus į makaronų vandenį

Naudinga

  • Būsto paskolos skaičiuoklė
  • Savaitės vardadieniai
  • Vardadieniai rytojaus
  • Vardadieniai šiandien
  • Vardadieniai šiandien ir rytoj
  • Zodiako ženklų suderinamumas

Kita

  • Apie mus
  • Privatumo politika
  • Reklama

2021 - 2025 © Copyright Ebiz.lt. All Rights Reserved.

Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
  • Apranga
  • Augalai
  • Augintiniai
  • Automobiliai
  • Įdomu
  • Investavimas
  • Kelionių patarimai
  • Namai
  • Patarimai
  • Pinigai

2021 - 2025 © Copyright Ebiz.lt. All Rights Reserved.