Legendiniai greito maisto restoranų mėsainiai netrukus pasikeis – kai kurios visiems pažįstamos ir mėgstamos prekės patirs atnaujinimą.
Kas keičiasi restorano mėsainiuose
Gerbėjams puikiai pažįstami Big Mac, McDouble, sūrainiai, dvigubi sūrainiai ir tradiciniai mėsainiai sulauks atnaujinimų. Remiantis oficialiais pranešimais, bus pagerinti bandelių, sūrio, svogūnų ir garsiojo padažo ingredientai.
Pavyzdžiui, bandelės taps minkštesnės ir labiau apskrudusios, sūris bus tobulai išlydytas, o svogūnai suteiks dar daugiau gardaus, karamelizuoto skonio. Big Mac padažo taip pat padaugės, kad skonis būtų dar intensyvesnis.
Kodėl nuspręsta atnaujinti receptus
Restorano kulinarų komanda pastebėjo, kad net ir mažos korekcijos gamybos procese labai pagerina rezultatą. Tarp patobulinimų – šiltesnis, skalsiau lydomas sūris ir nauji kepimo nustatymai, suteiksiantys kiekvienai mėsai daugiau apkepto skonio.
Naujoji burgerių versija yra lyg žingsnis į dar geresnį skonį, kuris, kaip teigiama, patraukė netgi žaismingojo Hamburglar personažo dėmesį. Be atnaujintų mėsainių, sugrįš ir šis populiarus veikėjas, žinomas iš senųjų reklamų.
Kada atsiras nauji mėsainiai
Geroji žinia – laukti ilgai nereikės. Tarptautinės rinkos, tokios kaip Australija, Kanada ir Belgija, jau džiaugiasi patobulintais burgeriais. Nemažoje dalyje Vakarų regionų didmiesčių jie taip pat jau pristatyti, o likusioje šalyje visi atnaujinimai numatyti iki 2024 metų pabaigos.
Dėl šių pokyčių mėgstamos užkandinės mėsainiai turėtų tapti dar sultingesni ir gardesni, išlaikant tą patį pažįstamą skonį, tačiau suteikiant naujų potyrių kasdieniniams lankytojams.