Be lagamino: 4 specializuoti bagažo tipai

Be lagamino: 4 specializuoti bagažo tipai

Kai būsite pasiruošę keliauti, išsinešate lagaminą, kuprinę ar susukamus krepšius. Tačiau jei dažnai keliaujate, greičiausiai pamatysite gana neįprastus nešiojimo dėklus. Išbandykite daugiau nei lagaminą, kad sužinotumėte, kaip specializuoti bagažo tipai yra žavingi, meniški ir labai praktiški įvairių tipų keliautojams.

Specializuotos bagažo rūšys – skrybėlių dėžės

Viktorijos epochoje skrybėlių dėžutės pasirodė kaip stilingas ir praktiškas sprendimas kepurėms laikyti ir transportuoti. Šios apvalios arba kvadratinės talpyklos, tradiciškai pagamintos iš tvirtų medžiagų, tokių kaip oda arba metalas, padeda išlaikyti subtilių skrybėlių formą ir vientisumą kelionės metu. Taip pat galbūt matėte skrybėlių dėžutes senuose Holivudo filmuose, dažnai per scenas, kuriose šaipomasi iš moterų, kurios susikrovė per daug lagaminų ir nešiklių, kuriuos koks nors nelaimingas skambučių aptarnavimo darbuotojas turi sukrauti ant bagažo lentynos arba bandyti neštis visus iš karto. Šiandien skrybėlių dėžutės tapo madingais namų dekoro aksesuarais, dažnai naudojamiems kaip akcento detalės ar saugojimo galimybės namuose.

Specializuotas bagažas – muzikos instrumentų dėklai

Muzikantams reikalingas specialus bagažas, kad apsaugotų savo brangius instrumentus keliaujant. Šie dėklai, sukurti specialiai kiekvienam instrumentų tipui – nuo ​​gitarų ir smuikų iki būgnų komplektų, trimitų ir styginių bosų – suteikia pakankamai paminkštinimo ir patikimų tvirtinimų, kad instrumentai būtų apsaugoti nuo pažeidimų. Juose taip pat gali būti skyriai natoms ir kitiems priedams laikyti. Kai kuriuose aukščiausios klasės muzikos instrumentų dėkluose netgi yra drėgmės monitoriai ir sustiprinta temperatūros apsauga, kad būtų išsaugota instrumento kokybė. Ir nenustebkite, jei pamatysite ką nors lėktuve ar traukinyje sėdintį prie didelio muzikos instrumentų dėklo. Keleivis nusipirko bilietą savo instrumentui, nenorėdamas jo leisti į registruoto bagažo neaiškumus.

Tack Trunks – specializuoti bagažo krepšiai

Tack bagažinė yra būtinas bagažas raitiesiems. Šios didelės, tvirtos dėžės yra visos jojimo įrangos, įskaitant balnus, kamanas, jojimo batus ir priežiūros įrankius, laikymo sprendimas. Tack bagažinės dažnai būna su skyreliais ir stalčiais organizuotam saugojimui ir užraktais saugumui užtikrinti. Reguliariai prižiūrėti būtina, kad jūsų kamienas būtų puikios būklės. Norėdami gauti daugiau informacijos, žr. mūsų išsamų kamieno priežiūros vadovą.

Drabužių spintos dėžutės

Spintos dėžės – puikus sprendimas tiems, kuriems reikia gabenti drabužius jų nesulankstant. Šios aukštos, stačiakampės dėžutės yra su pakabinimo strypu, leidžiančiu keliautojams gabenti drabužius ant pakabų, taip išvengiant raukšlių. Kai kuriuose pažangiuose modeliuose taip pat yra stalčių, skirtų sulankstytiems daiktams ar priedams laikyti. Drabužių spintos yra populiarus pasirinkimas tarp mados profesionalų ir asmenų, persikraustančių į namus. Bagažas apima ne tik lagaminą, bet ir specializuotus tipus, pritaikytus specifiniams saugojimo ir transportavimo poreikiams patenkinti. Yra bagažo vienetas, sukurtas specialiai jums, nesvarbu, ar esate skrybėlių entuziastas, muzikantas, žirgininkas ar žmogus, kuriam reikia perkelti drabužius jų nesuglamžant.