EBIZ.LT
  • Automobiliai
  • Horoskopai
  • Įdomu
  • Namai
  • Patarimai
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Ebiz
  • Automobiliai
  • Horoskopai
  • Įdomu
  • Namai
  • Patarimai
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Ebiz
Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
Home Įdomu

Profesionalus virtuvės šefas atskleidžia vienintelį ir netikėtą būdą, kaip ruošti prancūzišką skrebutį

Evelina Jakutytė Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-11-19
Kategorija Įdomu
0
Profesionalus virtuvės šefas atskleidžia vienintelį ir netikėtą būdą, kaip ruošti prancūzišką skrebutį
Share on FacebookShare on Twitter

Prancūziškos skrebučių mėgėjai, tikėtina, žino, kaip dažnai galima nusivilti minkštais ir drėgnais pusryčių sumuštiniais. Tačiau yra paprastų gudrybių, kurios privers pamiršti tradicinius kepinius ir atrasti visai kitą prancūziškų skrebučių skonį – traškų išorėje ir gardžiai purų vidų.

Duonos pasirinkimas

Dažnai rekomenduojama rinktis prie stalo įprastas prancūziškas ar sviestines duonas, tačiau jos ne visada tinka skrebučiams. Norint išgauti tobulą tekstūrą, verčiau pasirinkti duoną su stangresne plutele – kaip ilgos prancūziškos batonėlius ar sočią itališką duoną. Tokie kepiniai sugeria reikiamą kiekį skysčio, bet išlaiko formą ir nesubliūkšta.

Pasiruošimas iš vakaro

Skrebučių skonį ir kokybę ženkliai pagerins pasiruošimas iš anksto. Iš vakaro suplakite kiaušinius, grietinėlę, šlakelį konjako ir lašelį vanilės ekstrakto. Į šį mišinį merkite storesnes duonos riekes, leiskite joms gerai įsigerti skonio bent naktį ar net visą parą šaldytuve. Ryte riekes trumpai dėkite ant grotelių, kad atsikratytų perteklinio skysčio.

Du žingsniai iki traškios plutelės

Norite, kad skrebučiai būtų ir traškūs, ir purūs? Pasinaudokite dvigubu kepimu. Prieš kepant, švelniai apibarstykite riekes miltų ir cukraus mišiniu – tai suteiks papildomą plutos traškumą. Kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol abi pusės įgaus auksinę spalvą. Tuomet perkelkite į skardą ir pakepkite orkaitėje apie 10–15 minučių, geriausia – 175 laipsnių karštyje. Taip vidus liks švelniai kremiškas, o išorė – traški.

Jus gali sudominti

Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese

Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese

2025-11-19
Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

2025-11-19

Štai kodėl Niujorko beigeliai tokie gardūs

2025-11-19

Geriausias klientų aptarnavimas Amerikoje – ši maisto prekių parduotuvė pirmauja

2025-11-19

Patiekimo laikas – svarbus

Šviežiai iškepti prancūziški skrebučiai gardžiausi iš karto. Neatidėliokite pusryčių – ragaukite juos kol dar traški pluta, kartu su mėgstamomis uogomis ar tiesiog užpilti natūraliu klevų sirupu. Skrebučių skonis atskleidžiamas geriausiai, kai leidžiate jiems būti pagrindiniu patiekalu – nesustelbkite jų gausybe priedų.

Evelina Jakutytė

Evelina Jakutytė

Kūrybinga rašytoja, besidominti asmeniniu augimu, psichologija ir harmoningu gyvenimo būdu. Savo tekstuose ji siekia atrasti pusiausvyrą tarp kasdienio gyvenimo iššūkių ir vidinės ramybės, ieškodama ne tik atsakymų, bet ir įkvėpimo keliančių klausimų.

Susiję Pranešimai

Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese
Įdomu

Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-11-19
Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?
Įdomu

Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-11-19
Štai kodėl Niujorko beigeliai tokie gardūs
Įdomu

Štai kodėl Niujorko beigeliai tokie gardūs

Paskelbė Evelina Jakutytė
2025-11-19
Kitas įrašas
Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

Rekomenduojame

Slovo pacana

Slovo pacana serialas

2024-12-24
trumpi sėkmės palinkejimai

Trumpi sėkmės palinkėjimai: širdingi žodžiai tau

2024-11-19
Mendelejevo lentelė

Mendelejevo lentelė

2024-11-19
Kaip atblokuoti Filmai.in ir Linkomanija: DNS keitimo sprendimai

Kaip atblokuoti Filmai.in ir Linkomanija: DNS keitimo sprendimai

2025-07-28
Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese

Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese

2025-11-19
Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?

2025-11-19
Profesionalus virtuvės šefas atskleidžia vienintelį ir netikėtą būdą, kaip ruošti prancūzišką skrebutį

Profesionalus virtuvės šefas atskleidžia vienintelį ir netikėtą būdą, kaip ruošti prancūzišką skrebutį

2025-11-19
Štai kodėl Niujorko beigeliai tokie gardūs

Štai kodėl Niujorko beigeliai tokie gardūs

2025-11-19
Baltas logotipas

Įžvalgų tinklaraštis verslo, technologijų, finansų ir kitomis aktualiomis temomis.

Naujausi įrašai

  • Kodėl Meghan Markle techniškai nebus vadinama princese
  • Kiek kvadratų matote šioje dėlionėje?
  • Profesionalus virtuvės šefas atskleidžia vienintelį ir netikėtą būdą, kaip ruošti prancūzišką skrebutį

Naudinga

  • Būsto paskolos skaičiuoklė
  • Savaitės vardadieniai
  • Vardadieniai rytojaus
  • Vardadieniai šiandien
  • Vardadieniai šiandien ir rytoj
  • Zodiako ženklų suderinamumas

Kita

  • Apie mus
  • Privatumo politika
  • Reklama

2021 - 2025 © Copyright Ebiz.lt. All Rights Reserved.

Nėra rezultato
Peržiūrėti visus rezultatus
  • Apranga
  • Augalai
  • Augintiniai
  • Automobiliai
  • Įdomu
  • Investavimas
  • Kelionių patarimai
  • Namai
  • Patarimai
  • Pinigai

2021 - 2025 © Copyright Ebiz.lt. All Rights Reserved.