2023 metų horoskopas

2023 metų horoskopas

Horoskopas 2023 sukurtas naudojant Vedinę astrologiją, pagrįstą planetų įvykiais ir planetų tranzitais, remiantis tiksliausiais astrologiniais skaičiavimais ir analize. Jei norite sužinoti, kaip klostysis jūsų profesinis gyvenimas arba kokie pakilimai ir nuosmukiai bus stebimi jūsų asmeniniame gyvenime, visą svarbią informaciją apie savo gyvenimą galite rasti mūsų metiniame horoskopo straipsnyje 2023 metams. Jei esate studentas tai kokių akademinių rezultatų galite tikėtis gauti? Kada galima tikėtis su sveikata susijusių prognozių? Kada bus nustatyta ekonominių ir finansinių pranašumų suma? Norite sužinoti turto ar transporto priemonės prognozes? Ar šiemet pavyks keliauti į užsienį? Šis horoskopas 2023 metais pateiks jums kiekvieną jūsų gyvenimo detalę. Horoskopas 2023 Jis sukurtas tam, kad jums padėtų, kad turėdami galvoje pateiktus patarimus galėtumėte praturtinti savo gyvenimą, patirti laimę ir lengvai įveikti iššūkius. Taip pat sužinosite daugiau apie įvairias temas. Ši prognozė buvo sudaryta pažvelgus į planetų padėtis jūsų horoskope, kad būtų galima numatyti, kada jūsų gyvenime gali ateiti sudėtingas momentas.

Šiame 2023 metų horoskope jums pateikiamos svarbios prognozės visais jūsų gyvenimo aspektais. Šis 2023 m. horoskopas apima visą prognozę, pavyzdžiui, vaiko prognozę ir kitą informaciją. Visiems 12 Zodiako ženklų šie metai bus labai teigiami. Taigi eikime į priekį ir skaitykime apie visų zodiako ženklų horoskopą 2023 metams.

Avino horoskopas 2023 metųAvinas

Avino horoskopas 2023 teigia, kad metų pradžioje jūsų zodiako valdovas Marsas retrogradiniu judesiu sėdės jūsų antrajame name, kurį valdo Jautis. Per šį laiką sustiprėsite finansiškai ir negailėsite savo finansinės padėties gerinimo. Tačiau jūs turite kontroliuoti savo kalbą ir veiksmus, kitaip rizikuojate padidinti įtampą savo santykiuose. Norėdami įgyti aukštąjį išsilavinimą, studentai gali įgyti aukštąjį išsilavinimą užsienyje, ir jie bus sėkmingi.2023 metų pradžia atneš laimės šio zodiako mylėtojų gyvenimui. O Marso aspektu penktame name turėsite suvaldyti pyktį, kad pataisytumėte santykius ir laimėtumėte savo mylimojo širdį. Saturnas iš jūsų dešimtojo namo persikels į vienuoliktąjį sausio 17 d., pažymėdamas jūsų ekonominio vystymosi pradžią. Po to viskas po truputį ims gerėti.

Jaučio horoskopas 2023 metųJautis

Jaučio horoskopas 2023 m. numato, kad jums greičiausiai pasiseks vidutiniškai. Tačiau šie metai iš jūsų pareikalaus daug darbo karjeros atžvilgiu. Tai bus iššūkių kupini metai, tačiau jūsų pastangos bus apdovanotos dideliais sėkme. Dėl Jupiterio pozicijos vienuoliktame name iki balandžio 22 d. nepatirsite finansinių sunkumų, tačiau Rahu dvyliktame name patirs išlaidų. Šių metų viduryje taip pat gali atsirasti galimybė keliauti į užsienį ir teks leistis į ilgesnes komandiruotes.

Tačiau 2023 metų metinis horoskopas numato, kad jūsų galimybės keliauti į užsienį išaugs nuo šių metų gegužės iki rugpjūčio. Per tą laiką jūsų finansinė padėtis gali pablogėti dėl išaugusių išlaidų ir tapti finansinės krizės auka. Turite būti atsargūs, nes nuo balandžio 22 d. Jupiteris jūsų dvyliktame name bus kartu su Rahu ir Saule, o tai padidina tikimybę, kad jums prireiks medicininės pagalbos. Paskutiniai du metų mėnesiai – lapkritis ir gruodis – jums bus labai palankūs ir leis vystytis visapusiškam talentui. Taip pat turėsite galimybę atlikti religinį darbą. Taigi dirbdami būkite atsargūs, nes taip pat galite gauti kompensaciją iš vyriausybės administracijos.

Dvynių horoskopas 2023 metųDvynys

Dvynių horoskopas 2023 pranašauja, kad šių metų pradžia jums gali būti sunki tiek fiziškai, tiek finansiškai. Taip yra todėl, kad Saturnas bus junginys su Venera jūsų aštuntajame name, o Marsas bus retrogradinis jūsų dvyliktame name, tačiau tai bus metai, kai jūsų problemos išsispręs. Kadangi Saturnas sausio 17 d. paliks jūsų aštuntuosius namus ir įžengs į jūsų devintąjį namą, sustiprindamas jūsų turtą ir padarydamas galą jūsų Dahijai, jūsų kelyje bus pašalintos kliūtys, mažiau patirsite sveikatos problemų ir finansinių kontaktų.

Nors Jupiteris atneš jums finansinę gerovę, kai po balandžio vidurio įeis į jūsų vienuoliktąjį namą, konkrečiai – balandžio 22 d., Jupiterio ir Rahu sąjunga šiuo metu jums nebus labai naudinga, tačiau pinigų vis tiek gausite. Venkite neapgalvotų sprendimų, nes vėliau galite dėl jų gailėtis. Jūsų finansinė padėtis bus stipri, nes Jupiteris spalio 30 d. taps laisvu Rahu, o birželio 4 dieną zodiako valdovo Merkurijaus dėka patirsite ypatingų palankių rezultatų. Tą dieną Rahu taip pat keliaus per dešimtąjį namą, o tai gali lemti kai kuriuos pokyčius.

Vėžio horoskopas 2023 metųVėžys

Vėžio horoskopas 2023 pranašauja, kad šių metų pradžioje jūsų zodiako ženklo suma pavirs į ožką automobilių planetos Marso vienuoliktame name, suteiksiančią jums geriausią finansinę būklę. Ir toliau judėsite ta pačia kryptimi užsidirbti pinigų ir jums seksis. Nekilnojamojo turto pirkimas ir pardavimas taip pat gali atnešti jums gerą finansinį atlygį, jei jums pavyks tai padaryti, tačiau yra tikimybė, kad šiuo metu jūsų romantiški santykiai gali patirti tam tikrą įtampą. Vis tiek galite laimėti savo mylimo žmogaus širdį mylėdami jį savo unikaliu būdu. Nuo sausio 17 d. Saturnas įeis į jūsų aštuntąjį namą ir pradės jūsų Dhaiya. Per šį laiką gali šiek tiek padidėti psichinė įtampa, tačiau joga formuojasi ir jums vis tiek gerai seksis darbe.

Balandžio mėnesį reikšminga Jupiterio planeta pajudės iš jūsų devintojo namo ir įžengs į jūsų dešimtąjį namą, kur jau yra Rahu ir Saulė. Per šį laiką galite patirti reikšmingų pokyčių darbe, kuris pakeis jūsų ateitį ir padarys ją šviesesnę, nes ateityje Rahu persikels iš jūsų dešimtojo namo ir spalio 30 d. įžengs į jūsų devintą namą, o vienas Jupiteris atsidurs dešimtajame. namas. Taigi galite tikėtis pakilti į aukštas karjeros aukštumas ir mėgautis finansine gerove. Jei praleidote bet kurią pamoką praėjusiais metais, šiais metais galite pradėti iš naujo ir mokiniai greičiausiai gaus puikių etapų.

Liūto horoskopas 2023 metųLiūtas

Pagal jų 2023 m. Liūto horoskopą, vietiniai Liūtai turėtų tikėtis įvairių rezultatų šiais metais. Saturnas, kuris metų pradžioje gyvena jūsų šeštajame name, padarys jūsų priešus silpnesnius. Tačiau Brihaspati Maharadžas sustiprins jus religiniu požiūriu ir sukels finansinių problemų, likdamas aštuntame name. Jūsų zodiako valdovas Saulė, kuris metų pradžioje yra penktame name, taip pat užtikrins, kad jūsų finansinė padėtis būtų puiki ir kad galėtumėte pasiekti reikšmingų akademinių pasiekimų. Tačiau Budhaditya joga, kurią sudaro Saulės ir Merkurijaus jungtis, suteiks jums žinių ir patarimų. Būsite laikomas geru mokiniu.

2023 m. prognozė atskleidžia, kad balandžio mėnuo bus lemiamas Liūtams, nes Jupiteris, penktojo namo valdovas, atsikraustys į jūsų devintąjį namą balandžio 22 d. Tai atneš turtus ir galimybę suteikti bet kokio tipo protėvių nuosavybę, nors jūs turėtų kurį laiką atidėti bet kokių reikšmingų sprendimų priėmimą dėl Rahu Jupiterio Chandal jogos šioje srityje. Venkite dirbti bet kokį didelį darbą nuo gegužės iki rugpjūčio; kitaip galite kur nors suklysti. Nuo rugpjūčio mėn. jūsų planetos tranzitas palaipsniui judės link suderinamumo ir atneš jums sėkmę.  Rahu devintame name gali pridaryti nenumatytų finansinių nuostolių, emocinių išgyvenimų ar fizinės žalos, todėl elkitės atsargiai.

Mergelės horoskopas 2023 metųMergelė

2023 m. Mergelės horoskopas pranašauja, kad Marso tranzitas įvyks jūsų devintajame name, kuris yra ožkos ženkle sausio mėnesį. Dėl to galite patirti netikėtų teigiamų rezultatų. Tačiau dėl įvykių, kurių tikėjotės, sėkmė gali sumažėti. Bet jei pasitikėsite, nutiks geri dalykai. Saturnas sustiprins romantiškus santykius, metų pradžioje pasilikdamas Veneros penktajame name, o sausio 17 dieną persikeldamas į šeštąjį namą. Taip atsidursite kuo geresnėje situacijoje ir patirsite palankias darbo sąlygas. Konfliktai ir problemų ratas baigsis, įveiksite savo varžovus, kad jie negalėtų jūsų erzinti, ir jums seksis jūsų karjeroje.

Jūsų santykiai dar labiau sustiprės, nes Jupiteris įsikurs jūsų septintajame name, o tai taip pat sumažina įtampą santuokoje. Vėliau, balandžio mėn., Jupiterio apsilankys jūsų aštuntajame name , tada jūs išsiugdysite stiprią religinių įsitikinimų sistemą. Dėl uošvių šeimos nario santuokos jums pavyks su jais palaikyti nuoširdžius ryšius ir turėti galimybę dalyvauti vestuvių ceremonijoje. Jeigu esate studentas, tuomet jums seksis, tačiau turėsite įdėti daug pastangų. Saturnas taip pat įtrauks į jūsų darbą tarptautinių kelionių jogą. Rahu, kuris bus jūsų aštuntame name spalio 30 d., kai įeis į jūsų septintą namą, jūsų partneris bus šiek tiek nusiteikęs ir gali kilti sveikatos problemų, todėl turėtumėte žinoti apie šias problemas.

Svarstyklių horoskopas 2023 mSvarstyklės

2023 metų Svarstyklių horoskopas pranašauja, kad gimusieji po Svarstyklių ženklu prasidėjus naujiems metams gali turėti galimybę įsigyti būstą ar savo svajonių automobilį. Taip pat padidės jūsų turtas ir įdėsite daug pastangų savo darbe. Sausio 17 dieną jūsų Jogakaraka planeta Saturnas bus matomas išeinant iš jūsų ketvirtojo namo ir pereinant į penktąjį. Šiuo laikotarpiu meilės santykiai bus išbandomi; jei išliksite ištikimi savo partneriui, jūsų ryšys sustiprės; kitu atveju kyla pavojus, kad jie suirs.

Šie metai bus kupini sunkaus darbo Svarstyklių zodiako mokiniams, Saturnas labai sunkiai dirbs dėl jūsų, bet tas sunkus darbas jums padės ir suteiks sėkmės egzaminuose. Po to, kai persikels į septintą namą, vedybinio gyvenimo problemos baigsis ir sustiprės artumas tarp jūsų ir sutuoktinio. Jūs abu stengsitės savo namus paversti geru pasauliu. Šiuo laikotarpiu atsiras puikių galimybių verslui augti, tačiau kadangi Jupiteris ir Rahu yra jungtiniai, neturėtumėte siekti jokių atvirkštinių planų, nes jie gali pakenkti jūsų reputacijai ir sukelti finansinių nuostolių. Nugalėsite savo priešus po spalio mėnesio, kai Rahu įeis į šeštą namą, o jūsų vedybinis ir profesinis gyvenimas klestės, nes Jupiteris yra septintame name.

Skopiono horoskopasSkorpionas

2023 metų Skorpiono horoskopas rodo, kad naujieji metai bus sėkmingi tiems, kurie gimė po skorpiono ženklu, nes Saturnas bus trečiame ir penktame name, skatinantis rizikuoti versle ir judėti į priekį. Jupiteris leis jums savo pastangomis pasiekti išskirtinės finansinės sėkmės. Galėsite susikurti teigiamą savo, kaip studento, reputaciją ir jūsų protas bus linkęs į išsilavinimą. Taip pat gausite gerų naujienų apie savo vaikų pažangą, kurios sustiprins jūsų meilės santykius ir privers jus labiau įsimylėti tą žmogų. Pirmasis metų pusmetis jums bus gana sėkmingas, nes turėsite nuostabių progų. Saturnui įžengus į ketvirtąjį namą sausio 17 d., atsiras galimybės persikelti.

Balandžio 22 d. Jupiteris bus jūsų šeštajame name, Rahu ir Saulės jungtyje. Per šį laiką galite patirti sveikatos problemų, įskaitant skrandžio problemas, nutukimą, padidėjusį cholesterolio kiekį ir bet kokios rūšies liaukos padidėjimą. Po spalio 30 d., kai Rahu įžengs į penktąjį namą, o šeštame name pasiliks vienas Jupiteris, pagerės jūsų problemos, o tai padidins jūsų galimybes išvykti į užsienį.

Šaulio horoskopasŠaulys

2023-ieji gali būti vaisingi Šaulio vietiniams gyventojams, nes Shani Maharaj metų pradžioje bus antrame name. Tačiau sausio 17 dieną Shani Maharaj persikels į trečiąjį namą, o tai pagerins jūsų drąsą ir jėgą. Galėsite keliauti į užsienį ir nedidelius atstumus, o jūsų pastangos atneš didžiulę sėkmę. Jūsų zodiako valdovo Brihaspati Maharadžo astralinė būsena kovo 28–balandžio 27 d. gali sukelti tam tikrų darbo kliūčių ir galite patirti su sveikata susijusių problemų.

Balandžio mėnesį romantiškuose santykiuose turite būti atsargūs, nes Jupiteris kartu su Rahu įeis į penktąjį namą ir sukurs Guru Chandal Dosh. Jei to nepadarysite, jūsų meilės santykiai gali baigtis blogai ir susidursite su problemomis. Gali būti ir fizinė problema, kuri gali būti problemiška. Be to, jei esate vedęs, gali kilti problemų su jūsų vaikais, kurios gali turėti įtakos jų bendravimui su jumis. Turite žinoti apie jo įmonę, išsilavinimą ir sveikatą, nes jis gali priimti netinkamus sprendimus, remdamasis nepatikimų šaltinių patarimais, o tai gali kelti pavojų ir jums. Šis laikas bus klestintis finansiškai, per šį laiką pasieksite pažangą ir sieksite būti fiziškai sveiki. Jupiteris bus vienas jūsų penktajame name, o Saturnas – trečiajame.

Ožiaragio horoskopasOžiaragis

2023 metų Ožiaragio horoskopas teigia, kad 2023-ieji gali būti geriausi Ožiaragio ženklo žmonėms metai. Saturnas persikels į jūsų antrąjį namą ir pavirs planeta, kuri simbolizuoja gerą finansinę būklę. Jūsų šeima plėsis, gausite finansinės naudos, gausite naudos pirkdami ir parduodami turtą, taip pat galėsite įsigyti žemės sklypą ar statyti namą. Nors šiuo metu gali kilti problemų su uošviais, jūsų gera finansinė padėtis leis jums atlikti daugybę darbų, o tai padidins jūsų pasitikėjimą. Jūsų penktojo namo šeimininkė Venera bus jūsų penktajame name nuo balandžio 2 d. iki gegužės 2 d. Kadangi Venera valdo jūsų penktąjį namą, šis laikas taip pat bus naudingas vaikams ir jūsų akademiniams rezultatams, jei esate studentas.

Namuose gali kilti konfliktas, nes Rahu jau bus ten, kai Jupiteris įeis į jūsų ketvirtąjį namą balandį. Nuo lapkričio 3 iki gruodžio 25 dienos yra didelė tikimybė, kad jūsų karjera bus puiki, nepaisant to, kad jūsų pasitikėjimas gali sumažėti. Taip yra dėl kitų planetų įtakos.

Vandenio horoskopasVandenis

Vandenio horoskopas 2023 sako, kad šie metai Vandenio giminėms atneš naujų pažangos saldumynų. Metų pradžioje galite išvengti nesklandumų ir stebėti savo išlaidas, tačiau sausio 17-ąją jūsų horoskopas pateks į jūsų pačių zodiaką, atneš jums labai teigiamus sveikinimus ir leis jums įgyti finansinį stabilumą. Taip pat turėsite ryšių su užsienio prekyba ir gerus užsienio ryšius. Jei jūsų zodiako valdovas patenka į jūsų ženklą, galite sulaukti 32 sėkmės. Darbo sferoje dirbsite laikydamiesi disciplinos, bus sudaromos naujos verslo sutartys, sutiksite naujų asmenų, kurie praplės Jūsų klientą. Imsitės reikšmingo žingsnio ir stengsitės išlaikyti savitvardą, kad sumažintumėte įtampą santuokoje.

Balandžio mėnesį Jupiteris persikels per jūsų trečiąjį namą. Broliai ir seserys gali patirti fizinių sunkumų ir sunkumų kitose srityse, tačiau augant jūsų drąsai ir jėgoms atsiras daugiau galimybių keliauti trumpais atstumais ir kai kuriomis religinėmis kelionėmis. Taip pat atsiras tokių, kurie suteiks jums ramybės ir atsipalaidavimo bei pašalins psichinę įtampą. Balandžio–gegužės mėnesiais pagerės šeimos darna, bus galimybė įsigyti naują transporto priemonę, sumažės išlaidos, bus gera finansinė padėtis.

Žuvų horoskopasŽuvis

Metų pradžia bus labai palanki, nes jūsų zodiako valdovas Jupiteris liks jūsų paties zodiake ir apsaugos jus nuo kiekvienos problemos. Tačiau 2023-ieji Žuvys gali būti vienodi pakilimai ir nuosmukiai. Tai suteiks jums galimybę priimti sprendimus ir panaudosite savo žinias spręsdami daug svarbių problemų. Nesvarbu, ar tai būtų jūsų karjera, asmeninis gyvenimas, viskas, kas susiję su jūsų vaikais, ar likimo ranka, Jupiterio dėka jums pasiseks visose šiose pastangose. Tačiau sausio 17 dieną Saturnas įžengs į jūsų vienuoliktąjį namą. Per šį laiką bus pėdų traumų, pėdų skausmų, akių skausmų, ašarojančių akių ir per didelio miego, o tai gali sukelti nenumatytų išlaidų ir fizinių problemų. Bus labai svarbu elgtis atsargiai.

Zodiako valdovas Jupiteris balandžio 22 dieną įžengs į antrąjį namą ir susijungs su Rahu. Gegužės–rugpjūčio mėnesiais ypač patirsite Guru Chandal Dosha poveikį, dėl kurio gali padaugėti su sveikata susijusių problemų, atsirasti tam tikros įtampos jūsų šeimoje ir gerokai padaugėti šeimos ginčų. Jei dėl to vykdote protėvių verslą, turite elgtis išmintingai. Todėl šiuo metu taip pat gali kilti sunkumų. Tačiau kai Rahu įžengs į jūsų zodiaką spalio 30 d. ir paliks Jupiterį Maharadžą vieną antrame name, bus ekonominė pažanga, baigsis šeimyninės problemos, palengvės jausmas ir sumažės sveikatos problemos.

 

Dažniausiai užduodami klausimai

Ką rodo horoskopas 2023 metų svarstyklėms?

2023-ieji Svarstyklėms atneš pakilimų ir nuosmukių įvairiuose gyvenimo aspektuose.

Ar 2023-ieji Avinui sėkmingi?

Taip, 2023-ieji Avinui sėkmingi.

Ar Žuvų zodiakas ištekės 2023 metais?

Didelė tikimybė, kad Žuvys nesituoks 2023 metais.

Ar 2023-ieji bus sėkmingi jaučiui?

Taip, sėkmė bus palanki Jaučiui 2023 metais.